Voor alle getroffen klanten is er inmiddels een oplossing om weer te kunnen printen met 123inkt huismerk cartridges. Binnen een week na het ontdekken van de blokkade heeft haar klanten kunnen voorzien van een oplossing. Inmiddels zijn voor alle getroffen printers nieuwe chips ontwikkeld en voor een deel van de printers heeft tevens een firmware downgrade beschikbaar gesteld. Dat iedereen inmiddels weer kan printen is stap. Stap twee is dat onze klanten in de toekomst van dergelijke acties van hp gevrijwaard blijven. Stap drie is dat de 123inkt-huismerk klanten die schade hebben geleden door deze actie van hp, omdat zij daardoor dure hp cartridges hebben moeten aanschaffen, door hp gecompenseerd worden.

123inkt cartridge werkt niet cartridges veilig gebruikt worden en is er geen sprake van inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van. Gisteren heeft hp uiteindelijk excuses aangeboden naar aanleiding van deze blokkade. En zojuist kondigde hp aan dat binnen enkele weken een optionele firmware-upgrade beschikbaar gesteld zal worden waarmee gebruikers de blokkade kunnen opheffen. Eerder beloofde de hp-klantenservice ook al dat de update die de blokkade veroorzaakt zou hebben zou worden teruggedraaid, maar daaraan werd toen door hp geen gevolg gegeven. Niet afwachten heeft ervoor gekozen niet af te wachten of hp zich wel aan zijn beloftes houdt.

Nederhorst den Berg, 29 september 2016 - de aangekondigde stichting voor -klanten die gedupeerd zijn door toedoen van kwasten de hp-blokkade is inmiddels opgericht. Stichting 123inkt-huismerk Klanten wil voorkomen dat gelijksoortige problemen in de toekomst weer kunnen optreden en zet zich in om eventuele directe schade veroorzaakt door het handelen van hp vergoed te krijgen. Een gedupeerde -klant in Nederland kan zich via een formulier op de website aanmelden voor de stichting. Hiermee stelt de klant de stichting onder meer in staat om voor hem een schadeclaim in te dienen bij. Eventuele vergoedingen komen volledig ten goede van de -klant. Onjuist argument, een door hp voorgeprogrammeerde blokkade in de printersoftware zorgde ervoor dat een aantal hp-printers sinds 13 september. Geen huismerkcartridges meer accepteerde. Volgens hp was dit van belang voor een veilig gebruik van de printer en om intellectuele eigendommen van hp te beschermen. Volgens is dit argument ongefundeerd en onjuist. De rechtbank den haag heeft vorig jaar in een vonnis van 25 november 2015 over vermeende inbreuk op een hp-octrooi de vorderingen van hp afgewezen en in het gelijk gesteld.

123inkt cartridge werkt niet

Goedkope Inkt, cartridges toners voor huisje alle


Emerce is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen deze cookies plaatsen via emerce, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's van op Emerce. Click here for the English version. Update 29 september lees hieronder ons persbericht. Update 19 september klik hier voor onze oplossing, update 16 september klik hier voor onze reactie op hp, update 15 september klik hier voor de update. Update 14 september klik hier voor ons eerste onderzoek, bekijk alle publicaties richt stichting op voor gedupeerde klanten met hp printers.

Toner kopen voor laserprinter?


Het komt voor dat de printer aangeeft dat de cartridge leeg is én dat het geen originele cartridge. Meestal kun je dit soort berichten negeren, maar soms is verder printen niet mogelijk. Soms moet je een printer eerst 'resetten'. Afhankelijk van het printertype druk je de knipperende knop 5 seconden in om de printer geschikt te maken voor een alternatieve cartridge. Dit moet je vaak herhalen. Kijk in de gebruiksaanwijzing van de klooncartridge voor meer informatie. Kapot, als je een klooncartridge niet aan de praat krijgt, breng hem dan terug naar de winkel. Een ander exemplaar doet het misschien wel en je hebt recht op een nieuwe.

123inkt cartridge werkt niet

Een originele slijmbeursontsteking cartridge geeft de reviews meeste garantie op probleemloos printen : 72 van de panelleden heeft nog nooit problemen gehad. Wat raden de panelleden aan? Niet het origineel, niet de klooninkt, maar de inkt van de navulwinkel komt als beste uit de bus. Ruim 80 van de gebruikers raadt navulinkt aan. Dit heeft te maken met de lage prijs.

Na de navulwinkel volgt de klooninkt van met 71 en q-nomic met. Dit zijn niet toevallig ook de voordeligste soorten. De originele inkt wordt dus verslagen door navulinkt, én q-nomic. De (iets) betere kwaliteit weegt voor velen duidelijk niet op tegen de veel hogere prijs. Let op printertype, het is mogelijk dat een klooncartridge wel van het goede type is, maar toch niet werkt. Dat kan komen doordat de chip in de cartridge niet bekend is met het specifieke printertype. Op de verpakking staat in welke printers de cartridge werkt, dus let daarop in de winkel.

Double a papier en labels double a paper 1 pak van 500

Tegenover 3 van de gebruikers van originele inkt. Je kunt je afvragen of dit de makers van klooninkt triangles te verwijten valt. Het lijkt eerder ontmoedigingsbeleid van de printerfabrikanten. Zelf navullen zorgt voor problemen. Maar liefst 71 van de panelleden die zelf navullen, kampt met skincare problemen. Bij 1 op de 3 gaat het om foutmeldingen. Bij 1 op de 4 wordt de cartridge helemaal niet geaccepteerd. Bij 1 op de 6 lekt er zelfs inkt in de printer.

123inkt cartridge werkt niet

Er cartridge - red puentes

Volgens het panel zijn de patronen van Hema en Wecare het snelst leeg. Klooninkt sloopt printer niet, ernstige problemen, zoals kapotte printers, vastzittende cartridges en lekkende inkt door een alternatief product, komen slechts bij een enkeling voor. Alternatieven zorgen helaas vaker voor problemen dan originele inkt. Problemen komen bij 4 à 5 op de 10 kloongebruikers voor. Tegen 1 op de 4 gebruikers van originele inkt. Foutmeldingen (die chin je kunt negeren) komen bij klooninkt ruim 2 keer zo vaak voor (14) als bij originele inkt. Zon 12 van de klooninktgebruikers meldt dat de printer de cartridge helemaal niet accepteert.

Minder printen met klooncartridges? Het blijkt een mythe dat je met klooncartridges weinig paginas kunt printen. Uit onze enquête blijkt het tegendeel. Van de gebruikers van originele inkt is bijna een kwart (24) calorieen ontevreden over het aantal paginas dat geprint kan worden. Ze verwachten meer inkt voor hun geld. De veel goedkopere cartridges van q-nomic doen het ook op dit gebied goed. Ze maken volgens het panel de meeste afdrukken. Niet alle cartridges zijn even goed gevuld.

Er, cartridge, hp lase - red puentes

Prima kwaliteit, eerder onderzoek van de consumentenbond toont aan dat de originele inkt van de printerfabrikant meestal de beste kwaliteit levert. Maar ook met klooncartridges zien de meeste afdrukken er prima uit. Een meerderheid van ruim 3800 gebruikers van een inkjetprinter is zeer te spreken over de afdrukkwaliteit (onderzoek april 2014). Niet alleen originele inkt, maar ook navulinkt en hond de meeste klooninkt beoordeelden ze als goed of zeer goed. Verschillen per merk, de verschillen tussen de merken zijn groot. De alternatieve cartridges van en q-nomic (het huismerk van de website ) doen nauwelijks onder voor originele inkt. Net als de inkt van de navulwinkel. Maar over Wecare en vooral Hema zijn de panelleden minder enthousiast. Slechts 6 op de 10 gebruikers zijn te spreken over de kleurenafdrukken van de hemapatronen en de zelf nagevulde cartridges.

123inkt cartridge werkt niet
Rated 4/5 based on 616 reviews