Ze worden van oudsher beschouwd als én van de 7 schoonheden in het gezicht. De andere 6 zijn: Spleetje tussen de voortanden; kuiltjes in de wangen en/of kin; Lichte ogen met donker haar of donkere ogen met licht haar; Lange, gekrulde wimpers; moedervlekje boven de lip; Amandelvormige ogen. Voorkómen van sproeten, de belangrijkste preventieve maatregelen om het aankleuren van sproeten te voorkomen of te temperen (indien dat gewenst wordt zijn de volgende: beperk blootstelling aan zonlicht, vooral tussen 10 uur tot 4 uur; gebruik een zonnebrandmiddel met en hoge beschermingsfactor.; gebruik breedgerande hoeden. Sproeten behandeling, sproeten is een goedaardige aandoening, die niet behandeld hoeft te worden. Als sproeten evenwel onoverkomelijke cosmetische bezwaren geven, kan er gekozen worden uit verschillende veilige en effectieve methoden om de verschijning van sproeten te verminderen. Blekende crème, het gebruik van een crème die de sproeten bleken, is een mogelijkheid.

zwart - maar ze zijn in principe iets donkerder dan de omringende huid. Ze hebben de neiging om donkerder en meer zichtbaar te worden na blootstelling aan de zon en in de wintermaanden worden ze weer lichter. Sproeten én van de 7 schoonheden. Veel mensen vinden sproeten mooi en aantrekkelijk.

Verwijdering van sproeten nutrilite met een pigmentlaser is ook een optie. Er zijn ook een aantal huis-tuin-en-keukenmiddeltjes om sproeten te verwijderen. Sproeten verminderen en verwijderen, sproeten / Bron: Jaredsmith, wikimedia commons (Publiek rullingen domein wat zijn sproeten? Sproeten (epheliden) zijn onschuldige, goedaardige, rode of lichtbruine gepigmenteerde vlekjes op de huid. Een sproet is een onderhuidse opeenhoping van melanine, dat zijn bruine tot zwarte korreltjes pigment die kleur geven aan de huid, haren en ogen. Vaak zijn sproeten scherp begrensd, plat en rond, en soms ovaal of juist grillig gevormd. Ze zijn gemiddeld 2-4 mm in doorsnee, maar ze kunnen ook groter zijn. Ze kunnen niet zoals moedervlekken kwaadaardig worden. Hoe zien sproeten eruit? In meervoud en symmetrisch. De vlekken komen in meervoud voor en zijn symmetrisch.

Sproeten : verwijderen, verminderen

aardbeien

Sproeten verwijderen kan op diverse manieren. Veel mensen met sproeten willen ze verwijderen of verinderen, omdat ze zich eraan storen. Sproeten zijn veelvoorkomende en volkomen onschuldige, rode of lichtbruine gepigmenteerde vlekjes op de huid. Een sproetje is een face opeenhoping van melanine onder de huid. Ze komen vooral voor op de wangen, neus, armen, schouders en bovenrug. Sproeten kunnen al op zeer jonge leeftijd ontstaan. De meeste sproeten zijn egaal van kleur. Sproeten kunnen enigszins variëren in kleur; van roodachtig, geel, bruin, lichtbruin, bruin of zwart - maar ze zijn in principe iets donkerder dan de omringende huid. Het gebruik van een crème die de sproeten bleken, is een mogelijkheid om van sproeten af te komen.

Wat zijn de voors en tegens van Citroensap voor


Zonnebrandcrème beschermt je huid maar tot op zekere hoogte. Het is veel effectiever om je huid met kleding te bedekken om sproeten te voorkomen. Draag luchtige kleding met lange mouwen en lange pijpen in de zomer zodat je je huid beschermt. Deze voedingsstof helpt sproeten lichter te maken, dus zorg dat je er elke dag voldoende van binnenkrijgt. Citrusvruchten, kiwi's, spinazie en andere groene bladgroenten zijn uitstekende bronnen van vitamine. Begin je dag met een vitamine c-bom in de vorm van een gezonde smoothie. Doe een kiwi, een nectarine en een kopje rauwe spinazie in een blender. Pureer het met wat amandelmelk of een andere gezonde basis.

Het is niet aan te raden te vaak een chemische peeling te nemen, want het is niet goed voor je lichaam. 4, neem een laserbehandeling. Lasers kunnen worden gebruikt om bloedvaatjes net onder de hand sproeten dicht te branden waardoor ze minder zichtbaar worden of helemaal verdwijnen. Van deze methode is niet bekend wat de effecten op de lange termijn zijn, maar het kan tijdelijke blauwe plekken, roodheid en zwelling veroorzaken. Laserbehandelingen worden meestal gedaan in een stuk of 3 sessies van 10-15 minuten.

De huid wordt voorbehandeld met een koude spray zodat de hitte van de laser niet te veel pijn veroorzaakt. Methode 3, veranderingen in leefstijl 1, bescherm jezelf tegen de zon. Sommige mensen zijn geboren met sproeten, maar vele anderen krijgen ze met de jaren door blootstelling aan de zon. Ze kunnen in de winter weer vervagen, maar ze komen elke zomer donkerder terug als je geen maatregelen treft om de zon van je huid te weren. Zorg dat je je gezicht elke paar uur insmeert als je buiten bent, en nog vaker als je gaat zwemmen. Gebruik ook voor de rest van je lichaam een goede zonnebrandcrème, want ook op andere plekken kun je sproeten krijgen. Draag een hoed en andere beschermende kleding.

Pigmentvlekken verwijderen - huid bleken en voorkom


Het kan de huid lichter maken en het hydrateert zonder dat het schadelijk. Veel crèmes bevatten chemicaliën. Deze ingrediënten kunnen de huid wel lichter maken, maar ze kunnen ook schadelijk zijn. Doe onderzoek op internet naar de bijwerkingen en test het product eerst op een plekje van je huid dat minder gevoelig is voordat je het op je gezicht gaat gebruiken. Bij deze techniek worden er minuscule kristallen op de huid aangebracht en daarna opgezogen, waardoor de buitenste huidlaag wordt verwijderd.

Hierdoor worden sproeten lichter. Vaak zijn meerdere behandelingen hiervan nodig voor het gewenste resultaat. 3, doe een chemische peeling. De bovenste huidlaag verwijderen is een effectieve manier om van sproeten af te komen. Chemische peelings worden meestal op het gezicht gebruikt, maar kunnen ook worden gedaan op de armen en handen. Chemische peelings zijn er in drie sterkten: oppervlakkige peelings, die alfa- of betahydraoxyzuren gebruiken om de bovenste huidlaag te verwijderen; medium peelings, die tricholoroacetic zuur gebruiken om dieper in de huid door te dringen en meer huidlagen te verwijderen; en diepe peelings, die hoge concentraties. Na een chemische peeling moet je huid 2-3 dagen genezen.

Huismiddelen om sproeten en vlekken te verminderen

Probeer eens komkommer of abrikoos in plaats van aardbei en kiwi. Methode 2, behandelingen om sproeten te verwijderen 1, gebruik een blekende crème. Drogisterijen verkopen blekende crèmes met verschillende werkzame ingrediënten die bedoeld zijn om sproeten en pigmentvlekken te verwijderen. Deze crèmes zijn effectief voor creamed zowel natuurlijke sproeten als vlekken door de zon. Breng het iedere dag aan voor het beste resultaat. Zoek een crème met zoethoutextract, dit bevat huidblekende español bestanddelen. Aloë is een ander populair ingrediënt in blekende crèmes.

Tca peeling beauty techniek

Laat het 10 minuten intrekken, spoel het af met koud water en dep het droog. 3, maak een year fruitpeeling. Gemengd fruit op je gezicht laten opdrogen is een natuurlijke manier om de bovenste huidlaag te verwijderen waardoor sproeten lichter worden. Het plakkerige fruit hecht zich aan je huid waardoor je het er voorzichtig kunt afhalen. Prak wat aardbeien en een kiwi in een schaal. Wrijf het mengsel op je gezicht, vooral op de plekken waar je veel sproeten hebt. Laat het helemaal opdrogen, dit duurt ongeveer 20 minuten. Trek het fruit er voorzichtig af en spoel het na met koud water.

2, probeer een zuivelmasker. Een andere natuurlijke methode om sproeten lichter te maken is door een op melk gebaseerd masker op je gezicht te doen en dat in je huid te laten trekken. Het melkzuur verwijdert de tattoo bovenste laag huid waardoor je sproeten minder zichtbaar worden. Deze methode werkt beter op natuurlijke sproeten dan op sproeten door de zon. Smeer 60 ml zure room op de plekken waar je veel sproeten hebt. Laat de zure room 10 minuten in je huid trekken en spoel het dan af met koud water en dep het droog. Giet wat volle melk in een schaal en wrijf het over je gezicht.

Starwhite - 11 Photos - health/beauty

Methode 1, natuurlijke bleekmethoden 1, gebruik citroensap. Citroensap is een natuurlijk bleekmiddel dat kan worden gebruikt om sproeten lichter te maken of ze zelfs te doen verdwijnen. Het werkt het beste op sproeten die je van nature hebt, en minder goed op sproeten die door blootstelling aan de zon zijn loreal ontstaan, want die zijn vaak wat donkerder. Koop een paar verse citroenen en pers ze uit boven een schaal. Je kunt ook citroensap in een flesje kopen. Doop een watje in het citroensap en breng het aan op je gezicht waar de sproeten zich bevinden. Laat het citroensap 10 minuten in je huid trekken en spoel het dan af met koud water. Breng elke dag citroensap aan om je sproeten geleidelijk aan te bleken.

Blekende creme sproeten
Rated 4/5 based on 880 reviews