De 2 kwastjes, tja, wat zijn het nu eigenlijk? 1 Concealerkwast en de ander een lipkwast? Wie zal het zeggen. Gebruik het waar je het voor wilt gebruiken. Ik gebruik ze allebei als oogschaduwkwast, simpelweg omdat ik altijd lipgloss heb met een kwastje inbegrepen (ik gebruik nooit lipstick) en ik blend concealer alijd met mijn vingers. Ook altijd wel een goede toevoeging aan een kwastensetje, vind ik, vooral als je fan bent van gelliner.

kwastenset om mijn wimpers te spreiden na het aanbrengen van mascara (soms gebruik ik ook een schoon mascaraborsteltje). Ook een goede toevoeging aan het setje. Dit soort borsteltje kun je amper missen in kwastensetjes.

Je hebt ook nog blauw of paars. Zijn deze kwasten wel fijn? Er zitten 5 kwasten in het setje: 2 oogschaduwkwasten (of 1 concealerkwast en 1 lipglosskwastje? 1 blushkwast, 1 wenkbrauwborsteltje en 1 eyelinerkwastje. Hier een close-up van de kwasten. De blushkwast, tja, die is best wel,. Je kan er zo losse haren uit halen. Dat is eigenlijk best zonde, maar hij is best wel prettig. Hij is niet superzacht, maar hij prikt niet zo erg alsof er een egel beach op je wang rondloopt. Hij brengt de blush heel fijn aan.

kwastenset

Makeup, kwastenset online kopen?


Dit artikeltje komt van mijn oude blog! Deze keer gaat het artikel over een kwastenset van Max. Max verkoopt meerdere soorten kwastensetjes: deze, maar sale bijvoorbeeld ook kwsten in een kwastenrol. Deze heb ik ook, maar daar ben ik absoluut niet fan van! Willen jullie daar toch nog een review van? Goed, we gaan verder naar dit setje! Ik heb hem in het roze variant, dat betekend dat de haartjes roze zijn (de steel gewoon doorzichtig).

Real Techniques Cheek and Lip Set


Eye shading A06, een prima, basic oogschaduwkwast. Niets op aan te merken. Werkt goed voor het aanbrengen van oogschaduw op het bewegend ooglid. Large Shader A07, ook een oogschaduwkwast, maar groter. Werkt ook goed voor het aanbrengen van oogschaduw op het bewegend ooglid, maar kan ook prima gebruikt worden in de arcadeboog. Voor eyeliner, of voor wenkbrauwpoeder. Een flexibel schuin afgesneden kwast met synthetische haren. Angled Shading A09, ik gebruik exact dezelfde kwast van Sigma al jaaaaren. Voor highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek.

kwastenset

Deze blending kwast brengt oogschaduw mooi aan, maar vervaagt het net zo goed. Ik vind hem wel wat groot en de haren gaan na een paar keer wassen steeds wilder staan. Let er daarom goed op dat de haren plat liggen als je de kwast na het wassen laat drogen. Tapered Blending A02, op de klassieke blendingkwast blijf ik ook dol. Wel heeft hij hetzelfde probleem met wilde haren als zijn voorganger. Op blijven letten dus. Pencil A04, ook de pencilkwast zit rooms in mijn dagelijkse routine en deze van boozy cosmetics heeft precies de juiste vorm.

Puntig, maar toch ook rond. Fijn voor details, in de outer gebruik v, arcadeboog of langs de onderste wimperrand. Ik vind dit soort kwasten veel fijner dan de schuin afgesneden kwasten voor het aanbrengen van (gel) eyeliner. Hij lijkt op het eerste gezicht misschien wat dik, maar dat valt best mee. En je kunt hem ook gebruiken voor je lippen!

Sigma, kwastenset online kopen?

Hier heb ik wat minder moeite mee. Dit stevige, platte, maar toch ook volle concealerkwastje doet het dan ook prima. De tapered Highlight vind ik erg fijn voor highlighter. Voor een voorzichtig dun laagje, maar ook voor enorm veel glans. Dankzij de vorm kun je heel precies te werk gaan. Verhaarde in het begin wel veel, dat viel me tegen. Blending A01, zo fijn als de echte mac 217 is ie ireland niet, maar hij komt aardig in de beurt.

kwastenset

Real Techniques Kwasten online kopen?

Large powder B04, deze kwast is lekker groot, zacht en luchtig. Hij had van mij nog wel iets voller gemogen, nu valt er snel een gat tussen de haren en ook bij deze kwast vind ik de haren wat aan de lange kant. De eerste twee keer dat ik deze kwast waste kwam er veel zwart vanaf, wees daarom voorzichtig met deze kwast als hij vochtig. Foundation B05, een basic foundationkwast, ook die zit in deze set. Persoonlijk vind ik dit soort platte foundationkwasten niet fijn, maar mocht jij het wel gebruiken of willen proberen, deze kwast is aardig vol en lekker zacht. Kijk wel uit voor strepen. Concealer B06, en bij een platte foundationkwast, hoort natuurlijk een kleine concealer versie.

Ik ga elke kwast apart behandelen, zodat je een zo compleet mogelijk beeld van de make hele set krijgt. 14-delige boozy cosmetics kwastenset 39,99 (maar is nu afgeprijsd naar 29,99 stippling B02, een zachte, flexibele stipplingkwast. Geschikt voor foundation, maar ook voor het heel licht aanbrengen van poeder. Verhaart niet en blijft mooi in model. Ik heb deze voor het aanbrengen van zowel bronzer als blush en highlighter gebruikt en voor alle drie is deze kwast geschikt. Voor blush en highlighter vind ik hem het fijnst werken, maar dat kan ook mijn persoonlijke voorkeur zijn. De haren zijn zacht, maar ietwat aan de lange kant. Ook verhaart de kwast af en toe, zeker in het begin.

The make up Spot

De webshop, boozyshop ken je waarschijnlijk wel. Ik werk al sinds het prille begin van mijn blog met boozyshop samen. De online shop verkoopt verschillende merken, maar heeft ook een eigen merk: boozy cosmetics. Ik kreeg de 14-delige boozy cosmetics kwastenset opgestuurd ter review. Het is alweer even geleden dat ik zon grote kwastenset in handen kreeg. 14 kwasten, dat vind ik best veel! Er zijn 6 kwasten voor het gezicht en 8 voor de ogen. Ze zien eruit zoals de meeste kwasten van bijvoorbeeld mac, zoeva en Sigma er ook uit zien: met een zwart houten handvat en glimmend metaal.

Kwastenset
Rated 4/5 based on 903 reviews