Sindsdien zijn mijn cholesterolwaarde in normale bereik en van cholesterol-verlagende medicamenten spreekt geen arts meer. Ook hartritmestoornissen waaronder ik al vele jaren geleden heb, zijn niet meer gediagnosticeerd. Alle metingen werden door artsen verricht. Ik schrijf deze positieve verandering van mijn cholesterolspiegel voor een groot deel toe aan de inname van de aminozuren, aangezien ik mijn leef- en eetgewoonten niet heb veranderd in de tussentijd. Bij hetzelfde voedingspatroon had ik toch een lagere cholesterolspiegel! Voor mij betekent dit een hogere kwaliteit van leven, waarvoor ik zeer dankbaar ben. Ik hoop dat ook u een succesvolle manier vindt om uw cholesterolwaarde te verlagen. Met vriendelijke groet, jan de Schipper, als u vragen heeft of indien u mij tips over het thema cholesterol wilt geven, dan kunt u mij per email bereiken:.

cholesterol medicijnen en in november 184 mg/dl. In sepember 2009 werd 211 mg/dl gemeten. In september 2010 werd 202 mg/dl gemeten.

Tot in het jaar 2003 was het totale cholesterolgehalte in mijn lichaam tussen de 260 en 280 mg/dl, waarop mijn arts een medicinale behandeling voorstelde. Deze waarden maakten mij tot een grensgeval; bij een iets hogere bloedvetwaarde zou het gebruik van medicijnen onafwendbaar zijn geweest. Eind 2003 kreeg ik van een bevriende arts die jarenlang in de vs gewerkt had, de aanbeveling dames om puur natuurlijke aminozuren te gaan gebruiken. Aminozuren dragen er namelijk toe bij dat de cholesterolspiegel weer in zijn natuurlijke evenwicht kan worden gebracht. Weliswaar is de werking niet onmiddelijk, maar wel gegarandeerd zonder nevenwerkingen. De inname van dit voedingssupplement heeft mijn gezondheid positief gestabiliseerd. De volgende feiten ter illustratie: Al na zes weken inname van dit product, zakte mijn cholesterol voor het eerst weer onder een waarde van 200 mg/dl. Daarbij is het peil van het gezonde hdl-cholesterol constant gebleven. Op werd zelfs een waarde van 193 mg/dl gemeten. Bij de meting op werd 181 mg/dl als cholesterolwaarde gemeten.

cholesterol medicijnen

Welke, cholesterol medicijnen zijn er?


Op deze webpagina wil ik graag mijn persoonlijke ervaringen met het onderwerp cholesterol met u delen. Bovendien heb ik op deze site algemene informatie over cholesterol verzameld. Ik ben altijd geïnteresseerd in het uitwisselen van informatie over dit onderwerp en verheug mij dan ook op uw feedback en reacties. Zo heb ik mijn cholesterolgehalte kunnen verlagen. En dat helemaal zonder bijwerkingen: ik weet dat vele van mijn eigenschappen genetisch sterk door moederszijde bepaald zijn - zo ook op het gebied van cholesterol. Het verontrustte mij dan ook zeer, te weten dat vele familieleden van deze zijde aan de gevolgen van beroertes zijn overleden. Het is namelijk bewezen dat een hoge cholesterolwaarde een bepalende factor is bij het ontstaan van aderverkalking en daarmee medeverantwoordelijk is voor beroertes en hartinfarcten. Iedere werkzame medicinale behandeling van een hoge cholesterolspiegel kent bijwerkingen, zoals advies in de bijsluiters van de medicamenten te lezen.

Cholesterol — oorzaken, gevolgen en risicofactoren


In de samenvatting kunt u lezen dat er geen significant effect is op de mortaliteit maar het risico op myocardinfarct kelderde met 39,4 en het risico op beroerte met 23,8 al na 3,5 jaar behandeling. Deze cijfers werden berekend uit de resultaten van acht proeven op statines in een zogenaamde meta-analyse. De studie werd sindsdien in diverse nieuws media besproken. Ze citeren ook gregg Fonarow 's commentaar op de studie. Hij is professor in de cardiologie en de woordvoerder van de American heart Association en heeft subsidies en onderzoekssteun ontvangen van Pfizer, merck, bristol-myers Squibb en GlaxoSmithKline. Je hebt waarschijnlijk zijn boodschap vernomen : "Statines vormen én van de meest effectieve strategieën voor individuele en bevolkingsniveau cardiovasculaire gezondheid. De voordelen van statines wegen op tegen de risico's voor primaire preventie in de klinische studies die tot nu toe uitgevoerd zijn. Maar de cijfers van de Italiaanse studie werden gegeven in percentages en niet in procentpunten.

cholesterol medicijnen

Main stream media pakken eindelijke de verzadigde vet leugens aan van de voedingsindustrie en overheid. Is the role of cholesterol in heart creme disease really one of the biggest myths in the history of medicine? For the last four decades we've been told that saturated fat clogs our arteries and high cholesterol causes heart disease. It has spawned a multi-billion dollar drug and food industry of "cholesterol free" products promising to lower our cholesterol and decrease our risk of heart disease. But what if it all isn't true?

What if it's never been proven that saturated fat causes heart disease? Alleen de nederlandse overheid, het voedingsindustriecentrum, de hartstichting blijven de vette leugens verspreiden. Nogmaals, de boosdoeners zijn niet de natuurlijke vetten maar de fabrieksvetten en suikers die ontstekingen aan de vaatwanden veroorzaken en diabetes aanjagen. Deel deze video als je snapt hoe je jaren bent voorgelogen door de voedingsindustrie en overheidsinstanties. Weer een misleidend rapport over statines. Een paar weken geleden vertelde een. Italiaanse onderzoeksgroep ons dat oude gezonde mensen veel baat hebben bij een behandeling met statines.

10 Tips

Lees verder, the cholesterol drug war, it's assumed that the cholesterols a toxic substance in your body and getting it as low as you can is a good thing. Well, cholesterol is the organic molecule that's most common waar in your brain, by weight. It's in every cell wall. It's the precursor of many of the hormones in our body. It's an enormously complex molecule. And to think that you can radically pull this advies out of the body and not have consequences is just. It's ridiculous, it's such bad science.

cholesterol medicijnen

10 facts about donkeys, top 10 Facts

Abstract: objective: several observational studies raised the possibility that the use of statins may decrease the overall risk of cancer and of specific cancers. This study aimed to evaluate the association of statin use with thyroid cancer based on a population-based dataset. Conclusions: we concluded that statin use was associated with thyroid cancer in female patients. This article is protected by copyright. Link, studie: geoxideerd ldl blijkt eigenlijk 'good guy' te zijn. Een team van behandeling onderzoekers van de Universiteit van Kentucky heeft een tot nadenken stemmende ontdekking gedaan over het type cholesterol dat voorheen bestempeld werd als de bad guy in de ontwikkeling van hart- en vaatziekten en andere aandoeningen. Jason meyer, md-promovendus aan de universiteit van Kentucky, werkte samen met Deneys van der Westhuyzen,. D., professor van de afdelingen Interne geneeskunde en Moleculaire en Cellulaire biochemie bij het bestuderen van de rol die geoxideerd ldl speelt in de ontwikkeling van plaque (vernauwingen) in de vaatwanden.

Een kritisch geluid is dan ook zelden te horen. Er zijn uitzonderingen zoals de onderzoeksjournalisten Melchior meijer en joop bouma (Trouw) die het wel durven op te nemen tegen de machtige monopolisten. Steeds meer wetenschappers durven uit de pharmaceutische kast te komen en uitten logo kritiek op deze massale vorm van kwakzalverij. Uffe ravnskov is een Zweedse arts/clinicus/onderzoeker die al jaren de cholesterol mythe aanvalt. Zowel via wetenschappelijk artikelen als via internet is hij het gevecht aangegaan met de cholesterolmaffia. Uit zijn laatste boek de volgende informatie: Cholesterolremmers verhogen kans op schildklierkanker, statin use is associated with thyroid cancer in female patients. Epub 2014 Jul. Shih-Han Hung, herng-Ching Lin, Shiu-dong Chung.

1 in coolsculpting Nederland

En juist dit soort ziekten komt veel bij ouderen voor. De farmaceutische wrap industrie draait op angst. Bang voor cholesterol, bang voor natuurlijk zout, bang voor het volgende griepvirus die blijkbaar volgens de kalendar kan muteren in een nieuwe commercieële variant, bang voor gezonde verzadigde vetten zoals kokosolie. De voedingsindustrie op haar beurt speelt het grote angstspel graag mee. Zij jaagt de consumptie van linolzuur aan (slecht voor hart- en bloedvaten) en met de plantensterolen wordt het vitamine a en D tekort van veel ouderen nog verder vergroot. Gert Schuitemaker van Ortho magazine waarschuwt al vele jaren in zijn magazine Ortho voor de problemen mbt cholesterolverlagers en cholesterol verlagende margarines maar is een roepende in de woestijn. De reguliere media zwijgen helaas wederom in alle talen. Een herhaling van wat je zag tijdens de mexicaanse griep hoax. In plaats van zelf op onderzoek te gaan papagaait men de gevestigde medische experts.

Cholesterol medicijnen
Rated 4/5 based on 815 reviews